• Συμμετοχή

    PostNews.grΗ συμμετοχή στο PostNews.gr είναι ελεύθερη, αρκεί να διέρχεται μέσα από τις φιλικές πύλες του διαχειριστή-gatekeeper, ο οποίος δέχεται 24×7 στο

    Τίτλοι άρθρων, κείμενα και έκτακτες σκέψεις θα 'φορτώνονται' στα γνωστά σε όλους μας social media.

  • Δημήτρης Καμάρας

    Δημήτρης ΚαμάραςΟ Δημήτρης Καμάρας είναι δημοσιογράφος (PhD, London). Εχει εργαστεί σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο και στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας και στρατηγικής.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 35

    Website:

  • Ρόμπερτ Πεφάνης

    Ρόμπερτ ΠεφάνηςΟ Ρόμπερτ Πεφάνης είναι λέκτορας Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Διαθέτει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης (ΔΟΛ, Adel Saatchi, Spot JWT).

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 13

  • Κέλλυ Θεοδωρακοπούλου

    Κέλλυ ΘεοδωρακοπούλουΗ Κέλλυ Θεοδωρακοπούλου είναι ειδική σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (MPhil, Kingston University, London).

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 2

  • Μαίρη Βέργου

    Μαίρη ΒέργουΗ Μαίρη Βέργου είναι Αρχιτέκτων.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 3

  • Παναγιώτης Ανδριανέσης

    Παναγιώτης ΑνδριανέσηςΟ Παναγιώτης Ανδριανέσης είναι δημοσιογράφος. Υπήρξε δημιουργός και αρχισυντάκτης του e-working της εφημερίδας ‘Ναυτεμπορική’.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 12

  • Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος

    Αθαν. Χ. ΠαπανδρόπουλοςΟ Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος είναι δημοσιογράφος. Επίτιμος διεθνής πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και πρώην πρόεδρος της ΈΣΠΗΤ.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 81

    Website:

  • PostNews.gr

    PostNews.grΌταν το δίκτυο συνεργατών του PostNews κάνει ρεπορτάζ ή αποκαλύψεις, θα καλύπτονται από το δημοσιογραφικό... λογότυπο.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 29

  • Αλεξία Σκούταρη

    Αλεξία ΣκούταρηΗ Αλεξία Σκούταρη είναι πολιτική αναλύτρια με σπουδές στο εξωτερικό στην οικονομική επιστήμη και την πολιτική της επικοινωνίας.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 23

  • Χάρης Κανδηλώρος

    Χάρης ΚανδηλώροςΟ Χάρης Κανδηλώρος είναι γιατρός Ενδοκρινολόγος.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 11

    Website:

  • Οδυσσέας Ξένος

    Οδυσσέας ΞένοςΟ Οδυσσέας Ξένος είναι ένας Οδυσσέας που γύρισε μετά από 15 χρόνια στην Ελλάδα, όπου θα παραμείνει ως ξένος μέχρι τον θάνατό του. Πρόκειται για συλλέκτη. Αντικείμενό του η ιδιαίτερη μουσική για λίγους & τα σπάνια βιβλία για ιδιαίτερους.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 11

    Website:

  • Susie Michailidis

    Susie MichailidisΗ Susie Michailidis, PhD είναι Vice Chancellor for Academic Affairs, Καθηγήτρια στο University of Indianapolis Athens, Αντιπρόεδρος Euro-Mediterranean Academy of Arts and Sciences, μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Γεωργίας και της Ακαδημίας Φυσικής Ιστορίας της Ρωσίας.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 4

  • Vivian Ε. Gales

    Vivian Ε. GalesH Vivian Ε. Gales είναι Assistant Professor, Department of Applied Sociology, University of Indianapolis, Athens. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα πανεπιστήμια U.C. Berkeley και California State University Hayward.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 2

  • Ιωάννης Καμάρας

    Ιωάννης ΚαμάραςΟ Ιωάννης Καμάρας είναι οικονομολόγος (PhD, Sussex). Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Διετέλεσε Επίτροπος της Τράπεζας Κρήτης κατά τη διάρκεια του Σκανδάλου Κοσκωτά.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 8

  • Ηλίας Τσαουσάκης

    Ηλίας ΤσαουσάκηςΟ Ηλίας Τσαουσάκης είναι Πολιτικός Επιστήμονας, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας. Ειδικεύεται στον πολιτικό λόγο και την πολιτική επικοινωνία, καθώς και σε ζητήματα σχεδιασμού πολιτικής στρατηγικής. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο από το 1996 (V. PRC, MRB, VENTRIS, Cloud_7)

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 5

  • Πάσχος Μανδραβέλης

    Πάσχος ΜανδραβέληςΣπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της Nέας Yόρκης "New School for Social Research". Από το 1982 εργάζεται σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Καθημερινή».

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 29

    Website:

  • Απόστολος Δοξιάδης

    Απόστολος ΔοξιάδηςΟ Απόστολος Δοξιάδης σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, σκηνοθέτησε για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Το βιβλίο του "Ο Θείος Πέτρος και η Εικασία του Γκόλντμπαχ" έχει εκδοθεί σε τριάντα γλώσσες, σε πολλές από τις οποίες έχει γίνει μπεστ-σέλερ. Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τη δουλειά του στο Logicomix, ο Απόστολος Δοξιάδης γράφει και κάνει διαλέξεις για τη σχέση μεταξύ των μαθηματικών και της αφήγησης, καθώς και τη θεωρία της αφηγηματικής γνώσης.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 11

    Website:

  • Χαρίδημος Τσούκας

    Χαρίδημος ΤσούκαςΟ Χαρίδημος Τσούκας είναι καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Οργανωσιακών Σπουδών στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 13

    Website:

  • Γιώργος Παγουλάτος

    Γιώργος ΠαγουλάτοςΟ Γιώργος Παγουλάτος είναι καθηγητής ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομίας στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών. Επισκέπτης καθηγητής στο κολέγιο της Ευρώπης, του Μπριζ. Τον Δεκέμβριο 2011 ανέλαβε επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μέγαρου Μαξίμου.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 4

    Website:

  • Ρίτσα Μασούρα

    Ρίτσα ΜασούραΗ Ρίτσα Μασούρα σπούδασε στη Νομική Αθηνών, εργάστηκε ως δημοσιογράφος διεθνών θεμάτων στην κρατική τηλεόραση ως το 1997 και παράλληλα στην εφημερίδα “Καθημερινή”, όπου και συνεχίζει να αρθρογραφεί.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 17

    Website:

  • Νίκος Παρτσαλάς

    Νίκος ΠαρτσαλάςΟ Νίκος Παρτσαλάς είναι διαχειριστής συστημάτων πληροφορικής με σπουδές στα μαθηματικά και εξειδίκευση σε συντονισμό και διαχείριση διαδικτυακών κοινοτήτων και ιστοχώρων.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 4

    Website:

  • Κατερίνα Καπερναράκου

    Κατερίνα ΚαπερναράκουΗ Κατερίνα Καπερναράκου είναι δημοσιογράφος, παρακολουθεί το διεθνές οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Διατηρεί εβδομαδαιαία σαββατιάτικη στήλη με τα πρόσωπα της εβδομάδας. Εχει εργαστεί ως παραγωγός και δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς και κρατικούς Ρ/Σ και την Ελληνική Υπηρεσία του BBC. Συνεργάζεται με οικονομικά έντυπα και περιοδικά ποικίλης ύλης. Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Δ. Αμνηστίας.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 18

  • Αντώνης Καρακούσης

    Αντώνης ΚαρακούσηςΟ Αντώνης Καρακούσης έχει σπουδάσει οικονομικά. Το 1983 αρχίζει να δημοσιογραφεί στην "Ελευθεροτυπία" και ειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ. Το 1991 μεταπηδά στην "Καθημερινή", στην οποία παραμένει δεκατρία χρόνια διατρέχοντας όλα τα κλιμάκια της διευθυντικής ιεραρχίας. Από το Δεκέμβριο 2004 αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Τα Νέα" και «Το Βήμα». Toν Αύγουστο 2011 ανέλαβε τη Διεύθυνση του "Βήματος". Στο βιβλίο του με τίτλο “Μετέωρη Χώρα - Από την κοινωνία της ανάγκης στην κοινωνία της αφθονίας (1975 – 2005)" ο Αντώνης Καρακούσης καταγράφει τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα το τελευταίο τέταρτο του 20ού αιώνα.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 33

  • Δημοσθένης Κυριαζής

    Δημοσθένης ΚυριαζήςΟ Δημοσθένης Κυριαζής είναι φυσικός, ειδικευμένος στα Δίκτυα Μικροκυμάτων και Συστήματα Δορυφορικών Επικοινωνιών, πρώην γενικός διευθυντής ανάπτυξης του ΟΤΕ, πρώην σύμβουλος τηλεπικοινωνιών στο υπουργείο Οικονομικών και στην ΕΕΤΤ. Έχει ασχοληθεί με την αλληλεπίδραση νέας ψηφιακής τεχνολογίας – δημοκρατίας.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 10

    Website:

  • Ευτύχης Βαρδουλάκης

    Ευτύχης ΒαρδουλάκηςΟ Ευτύχης Βαρδουλάκης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου. Την τελευταία 10ετία εργάζεται ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών σε μεγάλες εταιρείες του χώρου και ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών. Έχει συγγράψει το βιβλίο του «ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 1

  • Μπάμπης Παπαδημητρίου

    Μπάμπης ΠαπαδημητρίουΟ Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Παρίσι. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, την Τράπεζα της Ελλάδος και μεγάλες εμπορικές τράπεζες. Εργάζεται στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 16

  • Romana Turina

    Romana TurinaRomana Turina is a lecturer in Communication at the University of Indianapolis. She works as screenwriter and research thematics concerning dramaturgy, memory studies, and animation as applied to the divulgation of knowledge.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 11

  • Νίκος Παπαχρήστος

    Νίκος ΠαπαχρήστοςΕίναι διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου, δικηγόρος, έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο δημόσιο δίκαιο στο Παρίσι και τη Θεσσαλονίκη, έχει γράψει τρεις επιστημονικές μονογραφίες και έχει δημοσιεύσει μελέτες, σχόλια νομολογίας και βιβλιοκρισίες σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Έχει διδάξει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο Πάντειο.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 3

  • Γιάννης Καραμαγκάλης

    Γιάννης ΚαραμαγκάληςΟ Γιαννης Καραμαγκάλης σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, στον τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Κοινωνική Πολιτική σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Έχει εκπονήσει εργασίες που σχετίζονται με τα πανεπιστημιακά του ενδιαφέρονται και έχει συμμετασχει σε έρευνες που σχετίζονται με τον Κοινωνικό Αποκλεισμό. Είναι τακτικό μέλος της επιστημονικής επιτροπής Μελέτης και Έρευνας των Πολιτικων της Ε.Ε στον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 5

  • Νίκος Σπανός

    Νίκος ΣπανόςΟ Νίκος Σπανός ζει και εργάζεται στην Αθήνα, παρέχοντας βοήθεια σε ανθρώπους με προβλήματα συμπεριφοράς, προβλήματα σχέσεων και γενικά σε όλους όσοι είναι αντιμέτωποι με δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις. Ολοκλήρωσε τις βασικές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάλυσης του χαρακτήρα. Είναι τακτικό μέλος της EABP (European Association for Body Psychotherapy) και από το 2004 διατηρεί το προσωπικό του γραφείο. Παράλληλα έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 3

    Website:

  • Ελευθέριος Κατσιμάνης

    Ελευθέριος ΚατσιμάνηςΟ Ελευθέριος Κατσιμάνης είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Life coach), τακτικό μέλος του Hellenic Coaching Association. Έχει σπουδάσει κινηματογράφο και τηλεόραση, προσωπική συμβουλευτική στο Ε.Κ.Π.Α και κατέχει 4 διπλώματα στο life coaching (level 4). Ερευνά τα συστήματα προσωπικής ανάπτυξης που εφαρμόζονται στον δυτικό κόσμο και είναι συνιδρυτής του κέντρου Analysis-Synthesis.

    Σύνολο άρθρων στο PostNews.gr: 1

    Website:

» Θέματα

"αγανακτισμένοι" crisis Egypt Goldman Sachs greece politics PSI Syria αγορές ΑΕΠ Αθήνα αλλαγές αλλαγή ανάπτυξη Ανδρέας Παπανδρέου ανεργία αντιπολίτευση αξίες Απεργία Αραβικές Χώρες Αριστερά Βενιζέλος Βερολίνο βιομηχανία Βουλή Βρυξέλλες Γερμανία Γιώργος Παπανδρέου γραφειοκρατία γυναίκες ΔΗΜΑΡ Δημοκρατία δημόσιο Δημοσιογραφία Δημοσιογράφοι δημόσιος τομέας δημοσκοπήσεις δημοψήφισμα διαδίκτυο διακυβέρνηση διαρθρωτικές αλλαγές διατροφή διαφήμιση διαφθορά διεθνή διεθνής οικονομία ΔΝΤ δραχμή ΕΕ εκλογές Ελλάδα έλλειμμα Ελληνες ελληνική οικονομία εξουσία ΕΟΚ επενδύσεις Επικοινωνία επιχειρηματικότητα επιχειρήσεις εργασία ευρώ Ευρωζώνη Ευρωπαϊκή Ενωση Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ευρώπη Εφημερίδες ηγεσία ΗΠΑ Ισπανία καθημερινότητα καπιταλισμός Καραμανλής κατανάλωση κεντροδεξιά Κίνα ΚΚΕ Κοινωνία κόμματα κομματισμός κουλτούρα κούρεμα κράτος κρίση κυβέρνηση λαϊκισμός Λιβύη λιτότητα Λουκάς Παπαδήμος μάνατζμεντ Μέρκελ Μέσα Ενημέρωσης μεταρρυθμίσεις ΜΜΕ Μνημόνιο μουσική ΝΔ Νέα Δημοκρατία νοοτροπία οικονομία οικονομική θεωρία οικονομική κρίση οικονομική πολιτική ΟΟΣΑ παγκοσμιοποίηση παιδεία Παπαδήμος Παπανδρέου παραγωγή ΠΑΣΟΚ ποιότητα ζωής πολίτες πολιτικά κόμματα πολιτική πολιτικοί πολιτικός λόγος πολιτισμός πρωθυπουργός πτώχευση Σαμαράς Σημίτης συναίνεση Συνδικαλισμός συνείδηση συνεργασία Σύνοδος Κορυφής Σύνταγμα Συρία ΣΥΡΙΖΑ τέχνη τεχνολογία τηλεόραση τράπεζες τρόικα Τσίπρας υγεία φιλελευθερισμός φτώχεια χρεοκοπία χρέος χρηματιστήρια ψηφιακή τεχνολογία